Menu 1

Porocarpaccio
* * *
Savustettua nieriää, kermamuhennettua kaalta ja
kuusta, paahdettua siikliä
* * *
Tuoremansikkakeittoa ja raparperiä

58,-/henkilö

Menu 2

Parsakeittoa ja kampasimpukkaa
* * *
Karitsan fileetä ja minttu-bernaisekastiketta,
rosmariiniperunaa
* * *
Sitruunakakkua ja kauden marjoja

56,-/henkilö

Menu 3

Korvasienipannu
* * *
Petit tender ja barbeque-punaviinikastiketta,
grillattua bataattia ja valkosipulia
* * *
Suklaaganachea ja vadelmaa

58,-/henkilö

Menu 4

Kahta kalaa, yrttigeeliä, kukkakaalipyreetä
* * *
Poronfileetä ja tummaa korvasienikastiketta,
lämmintä perunasalaattia
* * *
Sampanjasorbettia, mansikoita ja basilikaa

64,-/henkilö