Kausimenut toukokuu – elokuu 2019

Menu 1

Porocarpaccio

* * *

Savustettua nieriää, kermamuhennettua kaalta ja

kuusta, paahdettua siikliä

* * *

Tuoremansikkakeittoa ja raparperiä

58,-/henkilö

Menu 2

Parsakeittoa ja kampasimpukkaa

* * *

Karitsan fileetä ja minttu-bernaisekastiketta,

rosmariiniperunaa

* * *

Sitruunakakkua ja kauden marjoja

56,-/henkilö

Menu 3

Korvasienipannu

* *

Petit tender ja barbeque-punaviinikastiketta,

grillattua bataattia ja valkosipulia

* * *

Suklaaganachea ja vadelmaa

58,-/henkilö

Menu 4

Kahta kalaa, yrttigeeliä, kukkakaalipyreetä

* * *

Poronfileetä ja tummaa korvasienikastiketta,

lämmintä perunasalaattia

* * *

Sampanjasorbettia, mansikoita ja basilikaa

64,-/henkilö

Ruokajuomia
Kivennäisvesi 0,75 l 6,20/plo
Virvokkeet 0,5 l 4,20/plo
Viinit alkaen 39,-/plo
III olut 0,5 l 7,50

Viinilista

Kaikki hinnat sis. alv 14/24 %

Pidätämme oikeuden muutoksiin.